Prodat o 100% víc?

Je možné v době krize zvednout výkon obchodníků? A jak?

Performance tuning® Liga Vyvolených

Hlavním cílem programu Performance tuning® Liga Vyvolených je skokové navýšení obratů části obchodního týmu. Druhým cílem je vyslání zásadního sdělení do zbytku společnosti, že je MOŽNÉ takovéhoto navýšení dosáhnout i v takto těžké době. Doposud realizované programy přinesly navýšení obratu_ za období programu u jednotlivých členů VYVOLENÝCH __v rozmezí 30% - 150%. Program je koncipován jako neveřejný a jeho cílovou skupinou jsou obchodní zástupci, kteří mají za úkol během programu a dále i po programu zvýšit počet obchodních zakázek, navýšit tržby u nových klientů a zajistit obnovu smluv u stávajících klientů. Důležitým faktorem je práce s neustálou změnou, vypouštění již nefunkčích postupů a činností, zaměření se na efektivní a přínosné aktivity.

K tomuto účelu budou využity nejmodernější poznatky z oblasti zkoumání tzv. „živých systémů“ integrovaných v oboru PERFORMANCE TUNING® zahrnující praktické aplikace systemického přístupu, práce se sugescemi a Neurolingvistického Programování (NLP) jako “psychologie úspěchu a umění změny”.

PERFORMANCE TUNING® Liga Vyvolených trvá 12 týdnů a skládá se z 12 částí/modulů, které zahrnují 12 dní workshopů metod oboru PERFORMANCE TUNING®, které reflektují aktuální potřeby osob ve výcviku. Před realizací probíhá výběrové řízení, ve kterém si vybíráme účastníky z řad dobrovolně přihlášených obchodníků.

Součástí realizace programu je detailní monitorování a vyhodnocování výsledků, jejich reportování vedení společnosti na týdenní bázi a také závěrečné vyhodnocení a finanční vyjádření úspěšnosti programu po jeho skončení.

PERFORMANCE TUNING® pro veřejnost

Performance Tuning® Coaching

Termín konání I.setkání nového výcviku PERFORMANCE TUNING® COACHING: 15.10. - 17.10. 2019

Místo konání: INTERNATIONAL SCHOOL OF BUSINESS AND MANAGEMENT VŠE v PRAZE a další výcvikové prostory k tomu určené

Místo konání: ISBM VŠE PRAHA

Performance Tuning® Coaching

Workshop Performance Tuning®

Termín konání: 12. 11. 2019, INTERNATIONAL SCHOOL OF BUSINESS AND MANAGEMENT VŠE v PRAZE

Workshop Performance Tuning®

Performance Tuning® Coaching – MASTER CERTIFIED

Termín konání výcviku I.setkání : 20.11. - 22.11. 2019

Místo konání: INTERNATIONAL SCHOOL OF BUSINESS AND MANAGEMENT VŠE v PRAZE

Performance Tuning® Coaching – MASTER CERTIFIED

Prodat o 100% víc?

Je možné v době krize zvednout výkon obchodníků? A jak?

Prodat o 100% víc?

Performance Tuning® Leadership

První samostatný modul Performance Tuning® Academy zaměřený na Performance Tuning® Leadership byl realizovaný na International School of Business and Management Vysoké školy ekonomické v Praze v roce 2013.

Více informací naleznete na stránkách ISBM VŠE Praha: odkaz

Leták ke stažení ZDE

Performance Tuning® Leadership

Jsme jednou z hlavních společností působících v rámci
PERFORMANCE TUNING®